Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Alla inlägg under maj 2018

Av Catharina - 13 maj 2018 15:10

Låt oss få känna,

Ditt rikes underbara doft här och nu

Låt oss få höra,

Din ljuva stämma inom oss, här och nu.


Kom du Helige,

Helig Ande kom

Kom du Helige, ja kom

Helig Ande kom.

Av Catharina - 13 maj 2018 14:56

Igår var jag hos Martin i Borås. Vi är födda på samma dag så vi brukar ha kalas tillsammans. Jag kom kl. 15.30 och kalaset började kl. 16.00 Jag och Martin pratade om resor som han har gjort. Vi kanske ska åka till London i höst. Jag fick ett presentkort på H&M av Martin och handukar av Anna och det var jätteroligt. Martins syster var med och jag har inte träffat henne på många år. Hon hade lagat fetaostpaj. Jag hade med mig kakor, schackrutor och brysselkex och det blev många över. Jag hade med mig dem hem.


Idag har jag varit i kyrkan. Andreas var präst och jag träffade pappa och Felix.

Av Catharina - 11 maj 2018 20:08

Idag, klockan 8.20 åkte jag till Varbergs sjukhus. Jag röntgade foten och pratade med en läkare om att jag behöver ha gipset i några månader. Jag ska på kontroll om några veckor. Jag åkte hem klockan 12.15 och innan satt jag i solen utanför sjukhuset. Jag passade på att ta ut pengar från en bankomat för att imorgon ska jag åka till Martin. När jag kom hem från Varberg vilade jag en stund och sedan gick jag till torget. Det var roligt för att jag träffade hela familjen utom Jonathan. Det var spontant för vi hade inte bestämt det. Det är en stor matmarknad på torget och vi träffade Edith och hennes familj. Jag träffade också Eva W. Vi var på Hemköp. Efteråt var vi hemma hos mamma och pappa på deras altan.Det var kallt så jag gick hem. På hemvägen tutade Susanna.

Av Catharina - 10 maj 2018 12:40

Igår hade jag en jättebra dag. Först duschade jag och halv tre gick jag till Stenblomman som är en vårdcentral. Efter Stenblomman var jag ute i solen och sen gick jag till kyrkan. Det var Andreas som var präst och han är bra. Efteråt pratade jag med Inger och Felix om London. Vi hade jättetrevligt. Efteråt träffade jag pappa och vi var på Black Pearl. Vi träffade kocken som har tränat Susanna i handboll och Peter som har kört mig på färdtjänst.


Idag ska jag baka schackrutor och brysselkex för att ta med mig det på kalaset på lördag, hos Martin.



Av Catharina - 8 maj 2018 12:48

Igår var jag på stenblommanoch tog ett blodprov för diabetes. Det var fint väder och jag hade på mig vita harembyxor som jag fick i lördags.

Idag är det också fint väder och jag har på mig blommiga byxor som jag har fått av Susanna och en rosa t-shirt med korta ärmar i spets.

Jag har suttit på ballkongen och ikväll skall jag till fyren och träffa pappa.

Idag är det café i varlakyrkan men jag valde att inte gå. Jag hörde klockorna ringa.

Av Catharina - 7 maj 2018 18:11

Denna boken är skriven av en biskop och är ganska svår om kristen tro. Boken handlar om Svenska kyrkan. Ett herdabrev till kyrkans folk i Göteborgs stift. Jag fick boken eftersom jag är med i kyrkorådet.

Av Catharina - 6 maj 2018 13:18

Igår hade jag och min tvillingsyster kalas. Vi var hemma hos henne och alla var där förutom Oscars mamma. Jag gav Susanna ett solstift för läpparna, en bodylotion och en tvål som heter Feminelle från Oriflame. Hon blev jätteglad. Jag fick en bok av Susanna, pengar av mormor, ett presentkort på Kungsmässan av Malin och en orkidée av Jonathan och Khristine och kläder av mamma och pappa.

Jag lekte med Hampus. Han är så söt och han är sju månader.

På kvällen när jag kom hem ringde jag till Martin. Han fyllde också år igår och vi är lika gamla. Nästa lördag ska vi ha kalas hos honom i Borås. Idag ska jag gå till Kungsmässan och köpa en present till honom. Jag ska också köpa inpackning för håret.

Vad ska ni göra idag? När fyller ni år? Det är alltid roligt med födelsedagar för då kan man ha kalas och träffa familj och vänner.

Av Catharina - 5 maj 2018 13:28

Min tvillingsysster och jag fyller år idag och vi ska ha kalas ikvåll. Mamma, Mikaela och Gustav har ringt och gratulerat. Susanna ska få två presenter av mig. Jag tror att min mormor och min bror Jonathan, mamma och pappa och min sysster Malin kommer på kalaset. Jag har en randig svart vit klänning på mig och en fin kofta som jag har fått av Susanna.

Igår när jag var på Kungs Mässan träffade jag Susanna och barnen och vi hade jätte roligt.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Omröstning

Vad läser ni helst?
 Bibeln
 Biografier
 Romaner
 Deckare
 Bloggar
 Koranen
 tidningar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Ovido - Quiz & Flashcards