Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Alla inlägg under juli 2018

Av Catharina - 9 juli 2018 19:05

Jag ber om regn för det är så torrt nu. Det har varit varmt och skönt väder men det har blivit problem för bönderna. Det finns inte tillräckligt med foder till djuren. Jag ber för det. Vi får se när det kommer regn. Bären och frukterna blir inte så stora och skörden blir mindre.

Av Catharina - 9 juli 2018 18:28

Jag köpte två biljetter till en julkonsert som ska äga rum i december på Skandinavium i Göteborg. Det var problem med biljetterna för jag hade bara fått en i mejlen. Nu har jag pratat med dem på Ticketmaster och de har skickat två biljetter nu. Jag har mejlat biljetterna till mamma så hon kan skriva ut dem. Det är fel på min skrivare.

Jag ser framemot konserten mycket.

Klockan åtta ska jag se på Lotta å¨Liseberg på TV. Jag vill egentligen vara där men jag orkar inte.

Av Catharina - 9 juli 2018 16:59

Idag var jag på en promenad. Jag var på biblioteket och lånade om Berättelsen om Pi. Jag lånade en bok som heter Främling, som handlar om Carola. Johanna Koljonen och Andreas Ekström har skrivit den. Den verkar vara väldigt bra.

När jag var på väg hem träffade jag min granne Gun och vi pratade en stund. Hon berättade om en vännina som har gått bort och jag berättade att jag också har mist en vän.

Efteråt, när jag kom hem städade jag ut badrummet för imorgon kommer de för att måla om i badrummet. Jag har också haft stimuleringen idag och det fungerar jättebra. Jag ska ha den nu igen. Det är ett sätt för mig att andas på utan ventilatorn och det känns jätteskönt. Jag är beroende av andningshjälp och har ventilator men kan andas med stimulator.

Av Catharina - 8 juli 2018 14:46

Idag har jag varit på högmässa i Kungsbacka kyrka. Det var jätte mycket folk och många konfirmander. Henny var präst och Catharina var diakon. Det var mycket folk så jag kom inte fram för att ta nattvarden. Dom kom fram till mig för att ge nattvarden. Jag trodde först att jag inte fick vara med för att det var för konfirmanderna, men Marie sa att jag fick vara med.

jag såg lotta,

Det var soligt och varmt när jag var ute.  

Av Catharina - 7 juli 2018 20:01

I torsdags var jag på marknad i Kungsbacka, och det var roligt. Jag träffade pappa, Isabella och Evelina. Jag var i Kungsbacka kyrka på musik och jag tyckte inte att det var så bra. Det var orgelmusik. På eftermiddagen var jag hemma och vilade. På kvällen var jag på musik i Varlakyrkan och det var jättebra. Det var en operasångerska som var där och hon kommer från Iran. Hon har varit där förut. Jag träffade Christina.


Idag har jag varit på torget. Dom visade en fotbollsmatch mellan Sverige och England. England vann med 2-0 över Sverige. Pappa och Alexander var med, men dom gick innan det var slut. Jag var kvar själv. Kalle var också med. När jag skulle gå hem träffade jag min assistent, som heter Kinga. Hon hade varit på en restaurang som heter Tio Pepe. Imorgon ska jag gå till Kungsbacka kyrka och Henny är präst. Pappa ska gå i Onsala kyrka imorgon.
































Av Catharina - 4 juli 2018 21:57

Musik: Alfred Dulin
Text:  Fredrik Arvid Bloom

Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Jesus hjärta bor.

Han har öppnat pärleporten
så att jag kan komma in.
Genom blodet har han frälsr mig
och bevarat mig som sin.


Under över alla under,
allt förlat han mig en gång.
Om hans underbara godhet
glad jag sjunger nu min sång.

Han har öppnat pärleporten
så att jag kan komma in.
Genom blodet har han frälsr mig
och bevarat mig som sin.


När en gång i livets morgon
till den gyline port jag når,
då för Jesus stora kärlek
ock för mig den öppen står.

Han har öppnat pärleporten
så att jag kan komma in.
Genom blodet har han frälsr mig
och bevarat mig som sin.

Av Catharina - 4 juli 2018 21:37

Igår hade jag en jättebra eftermiddag. Klockan fyra var jag på kyrkcafeet och tittade på fotboll. Dom visade matchen mellan Sverige och Schweiz och Sverige vann med 1-0. Efter matchen hade vi en gudstjänst i kyrkan och tackade för att Sverige vann. Anna var präst. Vi sjung en psalm som heter om sen helig gudomskälla och den är jättebra. Har ni hört den?  På kvällen kom mamma hem till mig och hämtade ett bord som hon skall köra till tippen.

Idag har min sjukgymnast varit här och lämnat ett rehabprogram för min fot.

I kväll har jag varit på en mässa i kungsbacka kyrka. Pappa var med. David var präst.

Av Catharina - 1 juli 2018 17:37

Tack för att jag kan leva med ventilator. Tack för att jag kan leva med mitt stora rörelsehinder. Tack för alla apparater som jag är beroende av. Jag är förlamad i armarna och benen. Tack för permobilen. Jag har alltid två assistenter som hjälper mig med allt jag behöver. Tack herre för allt du ger mig.  


Idag är det Ronja och Camilla. Idag är det dom som hjälper mig med allt. Dom skriver för mig nu. Camilla tolkar och Ronja skriver. Jag är tacksam.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Omröstning

Vad läser ni helst?
 Bibeln
 Biografier
 Romaner
 Deckare
 Bloggar
 Koranen
 tidningar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skapa flashcards