Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Alla inlägg under februari 2019

Av Catharina - 20 februari 2019 12:49

I går var jag på bio i Kungsbacka. Jag och pappa såg en film som heter eld och lågor och den var bra.

I kväll skall jag gå till Kungsbackakyrka på taizemässa. Efter mässan är det fika och sedan kommer det en präst som heter Henny, hon ska prata om överlåtelse.

Innan kyrkan skall jag gå till stenblomman och lämna ett prov. Stenblomman är en vårdcentral.

Mattläggarna är här och gör i ordning det sista i köket. De ska göra fint.

Av Catharina - 19 februari 2019 14:48

Idag har jag haft stimuleringen och jag hade den igår också. Den fungerade jättebra. Jag har också läst i Kennedys val. Idag har två mattläggare varit här. Dom har flyttat på frysen och på kylskåpet. Dom har bytt köksgolvet och nu ä'r det grått.

Ikväll ska jag gå på bio med pappa. Vi ska se e n film som heter Eld och lågor. Jag promenerad dit men ska åka färdtjänst hem klockan 20.00 Filmen handlar om två familjer som har två olika nöjesfält i Stockholm. Vad gör ni?

Av Catharina - 18 februari 2019 18:04

Jag var och lade på ett brev på brevlådan det var till Kommunen. Efteråt var jag på Fyren som är ett biblotek i Kungsbacka jag frågade efer en bok som heter Livet är inte spikrakt av Markus Leandersson. Jag träffade min granne Gunn. Hon ska flytta men bara till Ivardgård. Efteråt var jag på Kungsmässan.

Av Catharina - 17 februari 2019 17:27

Idag har jag haft en jättebra dag. Jag har gjort mycket.


Jag har beställt biljetter för på tisdag ska jag gå på bio med pappa. Vi ska se en film som heter Eld och lagor. Det ska bli jätteroligt.


Mina syskon var här. Vi hade kalas. Malin och Jonathan har fyllt år. Jonathan fick en väska av oss och den var jätte fin. Malin fick produkter från Oriflame av mig.

De kom kl. 14 och vi hade det roligt. De fick kaffe av mig och de åt bakelse som de hade köpt. Vi pratade om resor. Vi pratade också om

familjen.

Efter när de hade varit här så gick jag till Varlakyrkan. De var mässa och Viktor var präst. Det var en kör som sjöng. Jag träffade Jag träffade Lennart och hans fru. Lennarts fru berättade om Jona i Gamla Testamentet i Bibeln. Jag träffade okcså Kristina. Det började kl. 16 och var slut kl. 17.



Av Catharina - 16 februari 2019 18:29

Idag har jag varit på promenad. Jag gick längs Kungsbacka ån till Ica Maxi och Hede Fashion Outlet, före detta Freeport. Det var jätteroligt. Jag var i en affär som heter Lindt och köpte choklad. På Ica Maxi hämtade jag ett paket från Medicintekniska. Det var tillbehör till sugen. En sug är en apparat som jag kan suga i munnen och halsen med. Jag åkte färdtjänst hem. Jag beställde färdtjänsten när jag var på promenaden. Det är lyxigt med färdtjänst. Det började bli mörkt när jag var där och det var kallt.

Nu när jag är hemma har jag en filt på mig för jag är lite kall.

Jag ska se på melodifestivalen i kväll och nu ska jag slå in presenter. Jag köpte servietter och presentpapper på Ica Maxi.

Av Catharina - 15 februari 2019 17:08

På fredagen för tre veckor sedan var min psykolog här. Hon heter Lisa och är välidgt bra. Hon berättade att hon ska sluta och hon har jobbar i Kungsbacka i 9 år. Jag berättade att jag har en bra psykolog på Vuxen psyk. Hon heter Jolanta. Lisa har hjälpt mig mycket. Eter när Lisa varit här, var jag hos Ortopedtekniken. De gjorde om min korsett. Det var en kille som heter Andre som gjorde om den.

Av Catharina - 15 februari 2019 15:05

Igår var jag i Varlakyrka och Viktor var präst. Det var mässa och pappa och Mikaela var med.

Idag har jag haft stimuleringen och det fungerade bra. Jag har också läst i Kennedys val och den är jättebra. Jag har pratat med Susanna i telefon för på söndag ska vi ha kalas för Malin och Jonathan. Vi ska vara hemma hos mig.

Idag har jag på mig svarta byxor och vit tröja med paljetter.

Av Catharina - 14 februari 2019 15:22

Igår var jag i Kungsbacka kyrka, det var mässa och det var Sara som var präst. Efter mässan var jag i kyrkans cafe jag pratade med Kai óch Felix. Idag har en mattläggare varit här och jag har valt en grå matta som kommer på tisdag. Ikväll ska jag gå till Varlakyrkan det är mässa och pappa ska vara med.

Det är mässa i Varlakyrkan jag ska ta nattvarden. De skall bli jätteroligt att träffa Pappa för han har varit i Spanien.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Omröstning

Vad läser ni helst?
 Bibeln
 Biografier
 Romaner
 Deckare
 Bloggar
 Koranen
 tidningar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Ovido - Quiz & Flashcards