Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Alla inlägg under juni 2018

Av Catharina - 17 juni 2018 17:53

Igår var jag på Ica Kvantum och köpte torrjäst. Jag trodde inte att jag hade torrjäst hemma men det hade jag. Idag har jag duschat, tvättat och bakat. Jag brukar baka ett bröd som min assistent Kinga har gett mig recept på och det receptet är från hennes svärmor. Det jäser nu i 1,5 timma. Jag har bakat det brödet en gång förut och det är sirap och husk i det. Jag har en bakmaskin som jag inte visste att jag hade men jag hittade den förra gången när jag skulle baka.


Idag har pappa varit i kyrkan. Alexander ringde och sa att han inte var i kyrkan idag för att det regnade så mycket.

Av Catharina - 15 juni 2018 19:53

I går kväll var jag på apoteket på Kungsmässan. Jag var också på Jeansbolaget och kollade på jeanskjolar men jag har många så jag köpte inga.

I dag har jag tagit en skön promenad till Jysk. Jag var där för att köpa en rullgardin. Jag köpte en rullgardin och två   badlakan och en vattenflaska. Det var bra pris på rullgardinen för det var sale. Jag köpte den för 175 kr. Jag hade färdtjänst hem och det var Johanna som körde mig. Jag hittade en del fina saker.

Jag var imponerad över att de hade så mycket fint.




Av Catharina - 14 juni 2018 13:56

Igår var jag i kyrkan, det var mässa. Det var Anna som var präst och hon är jättebra. Förut tyckte jag inte om kvinnliga präster men  jag gör det nu. Efteråt var jag med pappa på KappAhl.

Idag var jag på ortopeden i Varberg. Jag åkte 07:50 så jag var uppe med tuppen. De har gjort om gipset så att jag kan ta bort det själv om två veckor det är i två delar och tre kardborreband hållet det på plats.

Det var en läkare som heter Peter som tyckte att jag inte behövde komma tillbaka för jag kan ta av gipset själv.

Jag har haft gipset i en månad. Har ni haft gips någon gång?

Av Catharina - 13 juni 2018 13:24

Min arbetsterapeut var här och lämnade nya ramper. Hón kollade också på mitt vadstöd. Jag frågade om jag behöver två vadstöd men hon tyckte inte det.

På kvällen träffade jag pappa, Linda, Kalle och Alexander. Vi var på ett glasscafe som heter Mocca och vi hade trevligt. Efteråt var vi i badhusparken ich satt i solen.

När jag var på väg hem såg jag en skadad fågel.

Idag har jag bara suttit vid datorn och haft stimuleringen. Det var en gollvläggare här som ska renovera i köket. Jag ska välja grå.

Av Catharina - 11 juni 2018 13:38

Pappa ringde  och sa att han skulle vara på torget med barnen. Han frågade om jag ville vara med men jag har haft besök av en man, Ola, från Hjälpmedelscentralen. Han motnerade ett vadstöd på min permobil.

Jag kom upp klockan halv ett och jag har tränat med stimuleringen. Det var skönt.

I eftermiddag ska jag gå till apoteket på Kungsmässan och hämta stickor som jag använder när jag ska ta blodsockerprov.

Det har regnat i natt och idag. Det började regna igår kväll men då var jag hemma från Susanna. Vad gör ni idag? Lämna gärna en kommentar.

Av Catharina - 10 juni 2018 17:53

Idag har jag varit hos min tvillingsyster Susanna och hennes familj. Där var min mamma och pappa, mina syskon Malin och Jonathan och hans familj och även mina kusiner Åsa, Ida och Anna med sina föräldrar.Idas man var med. Min mormor var också där och alla familjens barn Emma, Alfred, Isabella, Noah, Evelina, Saga, Astrid och Hampus. Vi hade sommarhäng och Susanna bjud på korv med bröd m.m Jag pratade med min mormor och hon har berättat för mig att hon har också brutit foten, det var när jag var liten på 80-talet. Hampus grät och Susanna har vyssjat honom.

Susanna och hennes familj bor vid en sjö så några gick och badade och pappa sa att det var skönt i vattnet.

På väg hem så glömde jag en väska hos Susanna så mamma och pappa har lämnat den till mig. Min kusin Åsa åkte klockan 15 eftersom hon skulle träffa sina gamla arbetskamrater. Jag åkte kl. 16.00 Jag trodde att jag skulle åka för tidigt men jag pratade med pappa och alla hade åkt hem precis efteråt. Jag pratade med chaufför och han sa att han kommer från Ryssland. Det var samma chaufför både fram och tillbaka. Jag hade på mig vita haremsbyxor och en blommig top som jag köpte med Malin. Jag använde min samtalsförstärkare men jag hörde ganska bra utan.

Av Catharina - 9 juni 2018 19:23

Nu har jag precis kommit hem från en skön promenad. Min assistent Linda var godissugen och vi gick till hemmakväll. Hemmakväll är en affär med mycket godis och filmer. 

Jag var på en jättebra konsert på torget. Det var ett evenemang på torget som hette queer up och tjejen som gav konsert heter Nadja Evelina.

Jag träffade pappa och Felix. Dom skulle gå till Kings Hill och se på fotboll, Sverige-Peru. Jag skall också se på det. Jag ville hyra en film som heter Borg, men jag vet inte om min dvdspelare fungerar. Har ni sett den filmen?

Av Catharina - 9 juni 2018 15:33

I går när jag var på kungsmässan träffade jag Ann-Louise, Vladimir och Samuel. Det var jätteroligt att träffa dom.

I dag har jag provat kläderna jag köpte igår och dom passade. Jag har också tränat med stimuleringen och det kändes jättebra. I dag har jag på mig en rosa klänning. Jag har fått den av Susanna och den är fin. Jag har den utan Leggings under och jag tycker det fungerar bra. I dag har jag också duschat och det var skönt.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Omröstning

Vad läser ni helst?
 Bibeln
 Biografier
 Romaner
 Deckare
 Bloggar
 Koranen
 tidningar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Ovido - Quiz & Flashcards