Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - Måndag 29 juli 15:33

Jag brukade vara miljöpartist men i förra valet blev jag kristdemokrat. Idag har jag läst på MPs fbsida som är jättebra.Där stod mycket bra så jag nästan ångrar mig. Vad tycker ni

ANNONS
Av Catharina - Måndag 29 juli 13:25

 Min helg har varit fantastisk. I lördags var jag på bio med Martin och såg filmen Lejonkungen.Den var jättebra och fint gjord.

Igår var jag i Tölö kyrka och det var en kvinnlig präst som predikade. Efter mässan pratade jag med henne och hon hade job´bat  på Volvo.

ANNONS
Av Catharina - Fredag 26 juli 18:13

Igår kväll var jag i Varlakyrkan på musikkafe. Det var en grupp som heter Trinning som spelade och sjöng. Det var tre tjejer som sjöng och spelade fiol. Sven var präst och vi sjöng psaim i  denna ljuva sommartid.
Idag var jag på biblioteket och lämnade tillbaka Celias döttrar. Jag tittade i tidningen Res och köpte den på Pressbyrån.

Jag  har läst recension om filmen Lejonkungen för imorgon ska Martin och jag se den på bio.

Av Catharina - Torsdag 25 juli 17:35

Idag gör jag mycket. Jag använde stimulatorn. Jag fick en ny stroller.Jag gick till Apoteket. Då träffade jag min assistent E som skulle lämna ett papper för riksfärdtjänst på Stadshuset för mig. Nu har mamma varit här och hjälpt mig med att betala räkningar. Och sen visade hon mig bilder från Susannas semester. Susanna är min tvillingsyster. Klockan kvart i sju ska jag gå till Varlakyrkan.

Av Catharina - Onsdag 24 juli 14:59

Någon sa att tro på Gud är som att tro på tomtar och troll.Det betyder att drottning Silvia tror på tomtar och troll. Det betyder att Astrid Lindgren och Bill Clinton och Madonna tror på tomtar och troll. Det betyder att Carola tror på tomtar och troll.

Av Catharina - Tisdag 23 juli 15:19

De senaste dagarna har jag tittat mycket på svt play och I söndags såg jag på Barnmorskan i East End. Igår såg jag på Transtjejer och idag Modeindustrins smutsiga baksida.Det var om hur mycket vatten som krävs för att odla bomull och att mode är en stor miljöbov.

Av Catharina - Måndag 22 juli 15:20

Det är fel på min syrgasstroller så jag kan inte gå ut. Igår kväll fick jag ställa in en resa till Älvsåkers kyrka på grund av det.

Idag har jag beställt en ny stroller.Jag kan inte gå ut idag heller, vilket är väldigt tråkigt.

Av Catharina - Lördag 20 juli 19:29

Idag har jag gjort mycket . Jag har använt stimuleringen och jag har tvättat kläder. Efteråt gick jag till Kungsmässan. Jag var på HM för at köpa en hårmask men det fanns inte. Sedan gick jag till Kicks och där fanns det hårmasker. Efteråt var jag på Apoteket och köpte tvättcréme.


Jag var på en lång promenad efteråt. När jag kom hem pratade jag med mina grannar som satt ute. Jag berättade att jag ska ha grillfest den andra augusti och dom sa att det går bra. Dom heter Bill. Johnny och Kerstin.


Nu har jag bloggat om en bok som heter Ett eko i mörkret. Den är jättebra och jag har lånat den av min granne som heter Michaela.


Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vad läser ni helst?
 Bibeln
 Biografier
 Romaner
 Deckare
 Bloggar
 Koranen
 tidningar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se