Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - 20 december 2017 13:56

Igår var jag på biblioteket med pappa och Alexander. Jag pratade med Marie som är bibliotekarie och jag lånade boken Mordet på orientexpressen. Jag vill gärna se filmen som går på bio nu.

Pappa berättade att det var musik i Emmanuelkyrkan i Kungsbacka  och det var bra. Det var mycket kristen musik och jag träffade Timo.

ANNONS
Av Catharina - 19 december 2017 14:38

När jag slutade gymnasiet var jag orolig för framtiden. Jag kom in på en skola för att bli bibliotikarie men jag ångrade mig. Efter det tog jag datakörkort. Jag gick på Alfakurs i Kungsbacka kyrka och det var intressant. Efter det började jag på bibelnlinje på en kristen folkhögskola och det var jätteroligt. Jag fick många kompisar där. Efteråt började jag på universitetet i Göteborg och läste litteraturvetenskap. Det var intressant.

Jag började på kristen folkhögskola en gång till i en termin och träffade många härliga människor. Efter det var jag på Aspen, där fick jag vara bibliotikarie. Efter Aspen fick jag vara på Röda korset.


Efter det var jag engagerad i en förening som heter Unga Rörelsehindrade och det var jätteroligt. Jag blev vald i styrelsen och vi hade väldigt kul. Vi hade ibland filmkvällar och det var där jag träffade min kompis Pernilla. Nu är jag för gammal för Unga Rörelsehindrade.


Är ni med i någon förening?

ANNONS
Av Catharina - 18 december 2017 18:13

Oriflame har funnits i femtio år och jag har varit säljare i kanske 8 år. Oriflame har firat med exklusiv resa för konsulenter. Jag kommer inte ihåg vart de reste men det var en lång resa. Oriflame har väldigt bra produkter som de har arbetat fram i femtio år. Ibland har jag Oriflame party men oftast beställer jag bara för mig själv.


Har ni provat Oriflame produkter?

Av Catharina - 18 december 2017 16:32

Nu har jag läst boken Livet efter dig. Jag tyckte inte att den var så bra men den var intressant. Boken handlar om en kille som heter Will som har personlig assistent. Eftersom jag själv har assistenter var det roligt att läsa om honom. Boken är om hans assistent som heter Louisa och hans vårdare som heter Nathan. Det var också om hans familj. Det var intressant att läsa men boken var kanske påhittad. Det finns många verkliga berättelser om detta ämne. Man får vara med i hans kamp efter en motorcykelolycka. Författaren heter Jojo Moyes.

Av Catharina - 17 december 2017 13:21

Jag har bott här i 16 år och jag trivs jättebra. Det är nära till allt, Kungsmässan, innerstaden och mina föräldrar. Det är lyxigt. Jag har bytt gardiner och de är ljusa. Jag har också bytt fodral på soffan och nu är den beige.


Vad har ni för hem?

Av Catharina - 16 december 2017 21:43

Nu har jag kommit hem från mormor i Göteborg. Vi hade jättetrevligt. Min kusin Anna och hennes föreldrar var med. Det var många barn med, Isabella, Evelina, Astrid och Hampus. Vi spelade julklappsspelet och jag fick en kökstermometer som man kan andvända när man gör knäck. Jag fick också en jättebra bok av mormor som heter Återstoden av dagen. Jag berättade att den finns som film. 

 

Har ni haft julkalas eller väntar ni till julafton?

Av Catharina - 13 december 2017 19:32

I dag i kyrkan var det Lucia. Dom var jätteduktiga och sjöng fint. Prästen Henny berättade om vad folk tyckte är viktigt att höra. Det var dom här meningarna: Jag förlåter dig, jag älskar dig, maten är klar. Det stämmer så väl. Alla mår bra av att höra att man är förlåten och älskad. Alla behöver mat.

Av Catharina - 8 december 2017 15:55

I Onsadags var jag i Kungsbacka kyrka och jag åkte färdtjänst fram och tillbaka. Efter mässan var det föredrag om Johannesevangeliet av kyrkoherden. Pappa var inte med för han hjälpte min systers man att lägga ett golv. Det var bra med David som präst.

Igår var jag på Stenblomman. Efteråt var jag i Tölö på möte. Jag fick hjälp av Lena med papper. Vi gjprde olika val för olika råd.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om här?
 Böcker
 Kristen tro och människovärde
 Min vardag
 Hälsa
 En blandning

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se