Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - Lördag 14 sept 19:33

Idag har jag varit med Carro i Göteborg och vi var på Nordstan. Vi träffades utanför Åhlens där vi shoppade, hon två klänningar. en kavaj och en kjol och jag en rosa blus från Rosemunde.Jag köpte också en svart mascara av Make up store. Jag hade presentkort på Åhlens som jag tycker är en fin affär.De har allt. Jag köpte också en ros som mormor ska få imorgon.När Carro åkt var jag på HM och köpte ett rosa linne. Vi var också på rosemcafeet samt olearys.

Det var Stefan som körde färdtjänst in och Kristian som körde hem.

ANNONS
Av Catharina - Fredag 13 sept 12:54

Idag har jag varit på en skön promenad. Jag var på OK/Q8. Jag promenerade fram och tillbaka. Det var inte långt. Jag pumpade däcken på permobilen. Ikväll skall jag tvätta. Så jag skall vara hemma ikväll. Man pumpar däcken med en bilpump. Jag skall träffa Carolin imorgon. Vi skall träffas på Nordstan. Idag beställde jag färdtjänst även hem. Det skall bli roligt. Jag har presentkort på Åhlens som jag skall använda imorgon.

ANNONS
Av Catharina - Torsdag 12 sept 16:47

Nu har jag varit på Hemköp.Jag träffade 2 grannar dom har också rullstol.Jag promenerade men åkte hem med färdtjänst var även på apoteket i stan.Jag hämtade ett paket med flexar.Om en stund ska jag gå till Varla kyrkan på mässa.

Av Catharina - Onsdag 11 sept 12:14

Jag vvaT UPPR KL. 10.30 IDAG FÖR ATT ÅKA TILL VASAKYKAN I GÖTEBORG  11.15.MEN JAG FICK STÄLLA IN DET FÖR DET Är SÅ MYCKET ÖVERSVÄMNINGAR. MEN JAG SKA GÅ TILL KUNGSBACKA KYRKA KL. 18. DET Är HENNY SOM ÄR PRÄST IKVÄLL. 

Av Catharina - Tisdag 10 sept 14:58

Idag har jag varit i Varlakyrkan

på lunchandakt. Det var sex herrar som sjöng och spelade instrument. De är duktiga.De sjöng Han är min s¨ng och min glädje.Varlakyrkan bjöd på tårta.

Nu har jag vilat och ska gå till Tullen.


Av Catharina - Måndag 9 sept 17:18

Igår var jag i Varlakyrkan och Tuj

a var präst. Jsg träffade Lennart och hans fru. Idag har mina assisters chef varit hemma hos mig. Vi är lika gamla och hon känner min tvillingsyster. Nu har jag varit på Kungsmässan jag var i leksaksaffären och köpte en bil som min systerson ska få. Jag var också i skoaffären men jag köpte inget. Jag var på Johanssons men jag tyckte att det var för dyrt. Jag har tygskor som jag kan ha i höst. Och jag har ett par stövlar.

Nu använder jag stimulatorn som fungerar jättebra .

Av Catharina - Lördag 7 sept 11:08

Igår var jag länge på kungsmässan. Först var jag på apoteket och hämtade apodos. Efteråt var jag på flera skoaffärer. Jag ville ha läderstövlar. Jag provade men inga passade. Jag kollade också på jackormen jag har två hemma. När jag kom hem kollade jag på ett tvprogram som heter Gokväll. Det var jättebra. Och Kristin Caspersen var med. Hon har varit programledare för melodifestivalen. Det var också en man som heter Stefan Sundström som spelade musik och han var duktig. Jag har två par skor hemma. Ett par svarta kängor och ett par svarta stövlar. Så jag behöver inte köpa nya skor. 

Av Catharina - Torsdag 5 sept 19:44

Ikväll har jag varit i Varlakyrkan. Erik var präst och det var mässa. Jag var den enda besökaren men Eva var kantor. Vi tog nattvarden. Efter mässan hade vi bibelstudiun och det var intressant. Vi läste ur Lukas 13:10-17, det är kommande söndags text.

Vi sjöng psalmen, Här en källa rinner.


Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vad läser ni helst?
 Bibeln
 Biografier
 Romaner
 Deckare
 Bloggar
 Koranen
 tidningar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se