Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - Fredag 12 jan 11:36

Idag har jag gått igenom några skåp. Jag har också städat och diskat. Nu har jag mera ordning och det är jättefint. En assistent dammsuger nu. Jag hade mycket sprit som var gammal. Jag har också många skålar som jag har i ett skåp nu.

ANNONS
Av Catharina - Fredag 12 jan 11:32

Jag umgås mycket med min pappa och det är roligt. I lördags var vi på ett kafé på Kugsmässan, i södags var vi i kyrkan, i måndags var vi med Evelina på Mc'Donalds och i tisdags var vi på biblioteket.

ANNONS
Av Catharina - Fredag 5 jan 15:37

Jag hade först en blogg här på Bloggplatsen och det är den som jag skriver på nu. Jag skaffade en ny blogg som var en matblogg men jag orkade inte arbeta med det. Bloggen finns på Nattstad. Jag tyckte att den var bra med bra recept och ni kan nå den på Bokprinsessan. Den heter Ochdetvargott. På Bokprinsessan skrev jag om böcker men nu skriver jag mycket om mig själv alltså om min vardag. Jag skriver ibland om böcker men jag orkar inte läsa så mycket nu.

Av Catharina - Tisdag 2 jan 18:26

För en vecka sedan var det julafton. Vi firar julafton för att fira Jesus födelse och jag vet inte varför tomten är med. Många barn tror kanske mer på tomten än på Gud. Jag tycker inte om att man lurar barn att tomten finns. Det var visserligen roligt att tro på tomten när man var liten. Vad tror du på?

Av Catharina - Måndag 1 jan 13:11

Jag hoppas att det blir ett bra år. Igår var Martin inte här för att han fick inte färdtjänst men jag pratade med honom i telefon. Han var också hemma själv. Min kompis Pernilla är sjuk och hon är på sjukhus. Hon har sin elfte lungiflammation och jag ber för henne. Anna är i Stockholm. Jag var hemma själv på kvällen. På eftermiddagen var jag med mamma och pappa när de åt på Kungsmässan.


På kvällen hade jag på tv men jag somnade innan tolv. Vad gjorde ni igår?

Av Catharina - Måndag 1 jan 13:05

Jag ar haft grönt på bloggen i flera år och jag har tyckt om den. Nu har jag äntligen bytt färg till rosa. Jag älskar både grönt och rosa men mera rosa. Jag tycker att min blogg är väldigt fin. Tycker ni om min blogg?

Av Catharina - 27 december 2017 19:39

Nu har jag sett på ett program om den danska kungafamiljen. Det var om drottningen som fick en fransman och dom är föräldrar till två prinsar. En av dem är i dag gift med en kvinna från Australien och dom har fyra barn. Det är underbart att man kan gifta sig med en kunglighet. I sverige har vi också haft prinsessor som har gift sig med vanliga män. Kronprinsessan Victoria är gift med prins Daniel och prinsessan Madeleine hon är gift med en man från England. Han heter Chris. Jag läser gärna bloggar om kungafamiljer.

Av Catharina - 26 december 2017 19:45

gsysterJag h.ar haft en bra jul. På julafton var vi hemma hos min tvillingsyster  Susanna och hennes familji. Det var jätteroligt med barnen och de har en liten bebis. Vi gav julklappar till varandra och jag fick en fin blus av Malin. Den var tyvärr för liten så idag har jag varit och lämnat tillbaka den. Jag köpte en annan jättefin rosa tröja med pärlor på och jag hoppas att den passar på mig. Jag köpte också svarta glitriga stumpebyxor som jag hoppas passar. Jag vill gärna köpa en kjol.

Vi skulle träffas hos mina föräldrar idag men mamma är sjuk. Jag pratade med henne i telefon och vi bestämde att vi kan träffas på fredag. Vi ska också träffas på nyår.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om här?
 Böcker
 Kristen tro och människovärde
 Min vardag
 Hälsa
 En blandning

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se