Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - 16 november 2017 19:51

I söndags var jag hemma hos mina föräldrar och jag gick fram och tillbaka. Det var skönt att inte ha färdtjänst med en tid att passa. Pappa fick en chokladkaka av mig med frukt och mandel. Han hade fått en tavla av min syster och hennes familj. Tavlan var ett fotografi på min pappa och min systerdotter. Han fick också trisslotter, men det var nog inte vinst. Jag satt och pratade med Evelina och det var roligt. I kväll har jag bara suttit framför tv:n för det har varit fel på mitt tangentbord.

ANNONS
Av Catharina - 10 november 2017 18:51

Först duschade jag och det var skönt. Senare gick jag till apoteket på Kungsmässan och sedan lämnade jag tillbaka boken om Karin Boye. Jag lånade om en bok Livet efter dig och sedan gick jag till Pressbyrån och köpte en present till pappa. Han ska få en sak på Fars dag. När jag var på väg till Kungsmässan regnade mycket men på vägen hem var det uppehål. 


Hur firar ni Fars dag? 

ANNONS
Av Catharina - 8 november 2017 12:48

Jag har haft lite feber men nu mår jag bra. Jag var hemma igår från biblioteket för det var så kallt ute. Ikväll ska jag på möte i Tölö kyrka. Jag är med i ett råd och det känns väldigt viktigt att vara med och forma kyrkans framtid.


En annan bloggare har skrivit om rysk litteratur och jag vill läsa nånting av dem. Hon har skrivit om Nobelpristagare i litteratur.


Igår fick jag hem Oriflameprodukter och det var kul. Oriflame har väldigt bra tvålar och body lotion. Jag kanske ska ha Oriflameparty nästa vecka.  


En tjej som heter Sara har frågat mig om jag har några boktips. Jag har svarat och ni kan läsa det på frågor, på bloggen.

Av Catharina - 6 november 2017 13:51

Igår städade jag i en lådan i sovrummet. Det var mycket som jag hade glömt och nu har jag smink i askar. Jag hade också body lotion som jag ska använda. Jag älskar body lotion och köper mycket från Oriflame. Jag hade mycket för håret som olika hårband och det var mycket för naglar också.

Av Catharina - 2 november 2017 20:36

Idag har jag varit ute på en lång promenad och det var skönt. Efteråt var pappa här och hjälpte mig med en lampa i köket. Han fick kaffe och saft av mig, jag hade tyvärr inte någon bulle.


Nu har jag shoppat på Oriflame. De har mycket bra produkter och jag är säljare. Jag tycker att det är roligt.

Av Catharina - 30 oktober 2017 17:53

Idag har jag varit ute och det var skönt. Nu är det höst. Jag var på Ica. Nu vill jag tipsa om denna bok.


Karin Boye var en svensk författare och i denna bok får man läsa om henne. Man får läsa om hennes vardag och vänner. Jag kan rekommendera den.

Av Catharina - 22 oktober 2017 18:49

Ikväll har jag varit i  Sankta Getruds kyrka. Det var jättebra och jag träffade flera som jag känner. Tre av dem är präster och dem är jätteduktiga. Varje gång jag är där känner jag en varm atmosfär. Andreas som var präst idag talade om bibeln och Jesus och jag tog nattvarden. Det var en mässa med förbön. Jag skrev på en lapp att jag vill ha friska lungor och dem läste upp bönerna på slutet. Jag åkte lite förtidigt men det gör inget. Jag träffade Tony och är nybliven pappa. Han var glad och stolt.

Av Catharina - 17 oktober 2017 17:25

Jag brukar träffa pappa och några andra på biblioteket men idag är de hemma. Pappa har blivit opererat.


Idag har jag haft två vikarier här för mina assistenter har haft planeringsmöte.Vikarierna är väldigt duktiga och jag trivs med dem.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om här?
 Böcker
 Kristen tro och människovärde
 Min vardag
 Hälsa
 En blandning

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se