Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - 19 oktober 2016 21:09

Det är ett fantastiskt program. Jag ser fram emot nästa vecka och jag blir aldrig besviken. Idag var det också bra. Jag hoppas att alla bönderna blir lyckliga. Dom är värda ett lyckligt liv och jag följer deras äventyr. Det ska bli spännande. Följer ni Bonde söker fru?

ANNONS
Av Catharina - 18 oktober 2016 14:56

Min assistent Linda frågade mig vilket flick namn jag tycker är finast och jag svarade Miriam. Jag tycker väldigt mycket om det namnet men jag känner ingen som heter så. Miriam är nog Maria på hebreiska. Vilket namn tycker ni är finast? Maria är en form av Miriam.

ANNONS
Av Catharina - 17 oktober 2016 17:35

Ibland är de skönt att inte läsa.Det är inte ofta jag är bokfri. Nu har ja läst i en tidning som heter Elle och den är bra,den håller mig uppdaterad om olika kändisar och den är givande bra.Att vila ögonen är skönt.Jag har också varit på vårdcentralen för jag har varit krasslig men de var bra .

Av Catharina - 16 oktober 2016 19:23

Förresten igår blev jag sminkad på Kungsmässan. Det var en höstmarknad inne på Kungsmässan och det var  Bodyshop som sminkade mig.

Idag var jag i Varlakyrkan på ungdomsmässa jag kände mig lite gammal men jag var inte den enda som var äldre än komfirmanderna. Vi sjöng jättefina sånger bland annat Du vet väl om att du är världefull. Efteråt hemma ringde Sussana och jag bjöd in henne på tjejmiddag. Det var roligt.

Av Catharina - 15 oktober 2016 19:11

Jag var på Lindri idag och lämnade tillbaka en jacka och ett par byxor. Det var roligt för att Susanna jobbade idag och Malin var där på besök. Jag hade tur för att Susanna gav mig alla pengar tillbaka och vi hade jätteroligt. Jag åkte till affären med färdtjänst för att jag har mycket problem med korsetten nu och det ät jättejobbigt. Efteråt var jag på Kungsmässan och köpte en julklapp på marknaden, det känns bra att köpa julklappar nu.

Hemma bakade jag havreflarn. Karolina hade med sig havreflarn idag och de var så himla goda så jag fick inspiration av henne. Har ni haft en bra dag?

Av Catharina - 14 oktober 2016 16:06

Jag har provat olika forum att blogga på och nu har jag fastnat för Bloggplatsen.

På Nattstad eller Nouw som dom kanske heter nu tyckte jag att det var svårt att hitta dom olika sätten att jobba med.

Jag har funderat på att starta en egen blogg men vet inte hur man gör och det känns lite överkurs. Är det någon som har erfarenhet av detta? Det finns ju fler forum men jag vill inte prova fler just nu.

Är det någon som vet?

Av Catharina - 13 oktober 2016 18:40

Nu har jag inte bloggat på ett tag för min dator är sönder. Jag har också varit lite sjuk och inte varit på biblioteket. Men nu är jag här och kan låna en dator, det är bra.


Nu har hösten kommit med kylan och det tycker jag är mysigt. Ibland kan man tycka att det är jobbigt men det har inte regnat så det är skönt. Vad tycker ni om hösten?

Av Catharina - 13 oktober 2016 18:21

Nu har rosa bandet kommit. Jag såg det på apoteket idag. Jag har tyvärr inte köpt rosa bandet ännu. Det är viktigt att pengarna kommer fram till cancerfonden. Det står att oktober ska bli en rosa månad. Det passar mig bra eftersom jag älskar rosa. Har ni köpt ett band i år?

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om här?
 Böcker
 Kristen tro och människovärde
 Min vardag
 Hälsa
 En blandning

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se