Bokprinsessan - mitt i ett äventyr

Senaste inläggen

Av Catharina - Fredag 2 feb 16:23

Kallt ute och varmt inne.


Idag har jag varit ute två gånger. Jag var i kyrkan och jag trodde att pappa var där men det var han inte. Det var skönt att komma ut efteråt gick jag hem men jag gick ut igen. Jag köpte ost och kex och jag ska bjuda Martin imorgon. Det ska bli jätteroligt att träffa honom för det var längesedan. Han har varit sjuk.

Jag träffade Inge på kungsmässan när jag handlade mat på Kvantum.


ANNONS
Av Catharina - Måndag 22 jan 13:57


Igår blev pappa 65 år och vi firade med att gå på restaurangen Tio Pepe. Alla var med, förutom Susanna, Malin och Hampus. De beställde mat som jag tror var jättegod. Jag åt inget, eftersom jag inte kan äta vanlig mat. Vi hade jätteroligt med barnen. Pappa fick presenter, men jag vet inte vad det var i. Av mig fick han doft från Oriflame och en chokladkaka frukt och mandel och blev jätteglad. Efteråt gick jag hem. Pappa blev ju 65 år och i Sverige blir man pensionär då, men pappa har varit förtidspensionär i flera år. Men han har varit aktiv i många år, liksom jag.

ANNONS
Av Catharina - Torsdag 18 jan 21:51

I måndags talade jag med min syster Malin i telefon. Vi pratade om att gå på bio och se Mordet på Orientexpressen. Vi vill båda två gärna se den, men vi kom fram till att den gick för sent i Göteborg. Jag träffade Malin på tisdagen är hon var på väg hem från jobbet.  

Har ni sett filmen?

Av Catharina - Söndag 14 jan 18:39


Ät mitt bröd, drick mitt vin,

kom till mig så ska du ej hungra.

Ät mitt bröd, drick mitt vin,

tro på mig så ska du ej törsta.


Idag är det många som lider av andlig och själslig torka och svält. Denna psalm syftar på att vi ska äta och dricka av Guds ord.

Av Catharina - Söndag 14 jan 15:11

Nu har jag läst ut denna boken. Den var väldigt bra och spännande. Den boken handlar om Poirot som reser på Orientexpressen när ett mord begås är han där för att lösa fallet. Han är hjälpt av två andra män som också reser på tåget. Man får vara med alla passagerarna och boken är väldigt intressant. Författaren är en klassisk, Agatha Christie. Jag vill läsa alla hennes böcker. Jag har missat henne förut. 

Av Catharina - Söndag 14 jan 14:27

Det finns en blogg som jag följer vilken jag tycker mycket om. Bloggen heter Han lever och där kan man läsa om Jesus Guds son. Kvinnan som skriver på den bloggen är en vän till mig och hon ger mig energi och inspiration. Idag ska jag till kyrkan och det ska bli jätteroligt. Om ni vill ha mera information om kristen tro så kan ni läsa min blogg eller den som jag berättade om nu.

Av Catharina - Fredag 12 jan 11:36

Idag har jag gått igenom några skåp. Jag har också städat och diskat. Nu har jag mera ordning och det är jättefint. En assistent dammsuger nu. Jag hade mycket sprit som var gammal. Jag har också många skålar som jag har i ett skåp nu.

Av Catharina - Fredag 12 jan 11:32

Jag umgås mycket med min pappa och det är roligt. I lördags var vi på ett kafé på Kugsmässan, i södags var vi i kyrkan, i måndags var vi med Evelina på Mc'Donalds och i tisdags var vi på biblioteket.

Presentation


Kära läsare!
Jag heter Catharina och älskar att läsa. Här på Bokprinsessan vill jag gärna ge er inspiration och läslust.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om här?
 Böcker
 Kristen tro och människovärde
 Min vardag
 Hälsa
 En blandning

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Unicef

 

 

 

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Mode och smink

Agnes Grey

 
 
 

Min absoluta älsklingsroman.

Zoya

  underbar kärleksroman

RSS

Följ bloggen

Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Blogkeen
Följ Bokprinsessan - mitt i ett äventyr med Bloglovin'

Hjälp!

Mina bloggar

kristen tro

Besöksstatistik

kristna bloggar

Bibeln

Sanningens bok

 

 

länkar

lindri.se

wwf.se

WWF


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se